AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak cam görmek

Kahve falında çatlak cam görmek

Kahve falında çatlak cam görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında çatlak cam gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak cam görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çatlak cam tabak görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam çatlağı görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında karnında çatlak görmek huzurunun yerine geleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak bacak görmek tatsız durumların yaşanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak yol görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir