AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde çatlak görmek

Kahve falında yerde çatlak görmek

Kahve falında yerde çatlak görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalettir.

Kahve falında yerde çatlak gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında yerde çatlak görmek sağlık ve hayır getireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Kahve falında çatlak topuk görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, karlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak balkon görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak karpuz görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine işarettir.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir