AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında çatlak görmek

Kahve falında karnında çatlak görmek

Kahve falında karnında çatlak görmek ev taşımaya, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında karnında çatlak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Kahve falında karnında çatlak görmek üzüntülü haberler alacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binada çatlak görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde çatlaklar görmek yaşama dört elle sarılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlak alyans görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak merdiven görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak el görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çatlak cam görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında deprem çatlakları görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir