AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak gözlük görmek

Kahve falında çatlak gözlük görmek

Kahve falında çatlak gözlük görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında çatlak gözlük gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Kahve falında çatlak gözlük görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işarettir.

Kahve falında deprem çatlağı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında çatlak merdiven görmek çok para kazanılacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çatlak beton görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evde çatlaklar görmek yüzünde güller açacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yalnız hissetmeye rivayet eder.

Kahve falında çatlak bardak görmek hem yıpranacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir