AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak beton görmek

Kahve falında çatlak beton görmek

Kahve falında çatlak beton görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak beton gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında çatlak beton görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavanı çatlak görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak cam görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında karın çatlağı görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak duvar görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarını çatlak görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücut çatlağı görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir