AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak bardak görmek

Kahve falında çatlak bardak görmek

Kahve falında çatlak bardak görmek hayatın temposunun yükseleceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, suç işleyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak bardak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında çatlak bardak görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanı çatlak görmek geçim derdinin olmayacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çatlak karpuz görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir