AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak anahtar görmek

Kahve falında çatlak anahtar görmek

Kahve falında çatlak anahtar görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yeni işlere gireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, küslerin barışacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak anahtar gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Kahve falında çatlak anahtar görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında doğum çatlağı görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuk çatlağı görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında çatlak el görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda çatlaklar görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında çatlak karpuz görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında karnında çatlak görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında evde çatlaklar görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir