AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını çatlak görmek

Kahve falında evin duvarını çatlak görmek

Kahve falında evin duvarını çatlak görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, halsizleşeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işarettir.

Kahve falında evin duvarını çatlak gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarını çatlak görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalettir.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek çok hayırlı insan olunacağına, istediği makama geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çatlak duvar görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında duvar çatlağı görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak fincan görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Kahve falında göbekte çatlak görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir