AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda çatlak görmek

Kahve falında tavanda çatlak görmek

Kahve falında tavanda çatlak görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tavanda çatlak gördüyseniz:

  • Belli konularda size asistanlık hizmeti öneren kişileri ciddiye almalısınız, gerçekten yardımcı olmayı teklif ediyor olabilirler.

Kahve falında tavanı çatlak görmek sorunların ardı ardına geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tavanda çatlak görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak duvar görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak anahtar görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında çatlak görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çatlak bilezik görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak karpuz görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak pencere görmek dertlerin dermanının bulunacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir