AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuk çatlağı görmek

Kahve falında topuk çatlağı görmek

Kahve falında topuk çatlağı görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, makam edineceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, önemli kişi haline geleceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuk çatlağı gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Kahve falında çatlak topuk görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında topuk çatlağı görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çatlak merdiven görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, çalışmalarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak yer görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda çatlaklar görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlak bardak görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir