AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatının yanmasını görmek

Kahve falında çatının yanmasını görmek

Kahve falında çatının yanmasını görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatının yanmasını gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Kahve falında çatının yanmasını görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı yanması görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında çatı yıkılması görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, bunun için sabırsızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda kedi görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çatıya tırmanmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir