AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, hastalıklarının biteceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalettir.

Kahve falında silahların arasında kalmak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmada kalmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, karlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çatı arası görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Kahve falında duvar arasında kalmak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Kahve falında iki trenin arasında kalmak elindeki işi rayına oturtacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında savaşın arasında kalmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir