AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı yıkılması görmek

Kahve falında çatı yıkılması görmek

Kahve falında çatı yıkılması görmek anne babanın üzüntü duyacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, başarıların artacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatı yıkılması gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Kahve falında çatı yıkılması görmek icat yapacağına, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin çatısının yıkıldığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmış görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işarettir.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev çatısının yıkıldığını görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatının yıkılması görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir