AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, neşeleneceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, duraklama yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evin çatısını yanıyor gördüyseniz:

  • Birbirimizi kırmamak için çaba göstermemizde fayda var.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye işaret etmektedir.

Kahve falında çatının yanmasını görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında çatı yanması görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısında leylek görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin çatısı uçmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısı akmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama rivayet eder.

Kahve falında evin çatısını tamir etmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir