AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda kedi görmek

Kahve falında çatıda kedi görmek

Kahve falında çatıda kedi görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, kötülüklerden uzak kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, şifa göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda kedi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerin üzerinden geçmeniz veya izini göstermeye başlayan işaretleri dikkatle takip etmelisiniz.

Kahve falında çatıda kedi görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısı çökmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işarettir.

Kahve falında evin çatısında dolaşmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında çatı üstünde oturmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kiremitli çatı görmek başarılı işlere imza atılacağına, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında çatı oluğu görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çok iyi şeylere delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı çatı görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir