AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı yanması görmek

Kahve falında çatı yanması görmek

Kahve falında çatı yanması görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatı yanması gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında çatının yanmasını görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çatı yanması görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında çatısının yandığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında çatı yapıldığını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi çatısız görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir