AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıya çıktığını görmek

Kahve falında çatıya çıktığını görmek

Kahve falında çatıya çıktığını görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, en yukarılara çıkacağına, problemlerinin biteceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Kahve falında çatıya çıktığını gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Kahve falında çatışma çıktığını görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıya çıktığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmış görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev çatıları görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir evin çatısının yıkıldığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı çatışmada olmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıyı yıkmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir