AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda saklanmak

Kahve falında çatıda saklanmak

Kahve falında çatıda saklanmak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda saklanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyi veya diğerlerinin hayatlarını kendinizle kıyaslamayı bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında çatıya saklanmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda saklanmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuma saklanmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkona saklanmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir hayvandan saklanmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiliseye saklanmak çok yıpranacağına, hobilerine eğileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir