AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda mahsur kalmak

Kahve falında suda mahsur kalmak

Kahve falında suda mahsur kalmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yokluk içine düşeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında suda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Kahve falında suda mahsur kalmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odada mahsur kalmak borçların kapanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında evde mahsur kalmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda mahsur kalmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında arabada mahsur kalmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine yorulur.

Kahve falında dağda mahsur kalmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kazancının da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir