AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta mahsur kalmak

Kahve falında ağaçta mahsur kalmak

Kahve falında ağaçta mahsur kalmak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Kahve falında ağaçta mahsur kalmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında mahsur kalmak bazı konularda önayak olunacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işarettir.

Kahve falında odada mahsur kalmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide mahsur kalmak ruhunun şifa bulacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak önemli işler yapacağına, eve kapanacağına delalet eder.

Kahve falında balkonda mahsur kalmak kendisine yeni bir iş bulacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Kahve falında denizde mahsur kalmak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir