AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada mahsur kalmak

Kahve falında odada mahsur kalmak

Kahve falında odada mahsur kalmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kötü günlerin biteceğine, başarısının çoğalacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Kahve falında odada mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Kahve falında bir odada mahsur kalmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odada mahsur kalmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gemide mahsur kalmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda mahsur kalmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahsur kalmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir