AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda mahsur kalmak

Kahve falında yolda mahsur kalmak

Kahve falında yolda mahsur kalmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yolda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Kahve falında yolda mahsur kalmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret eder.

Kahve falında camide mahsur kalmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çatıda mahsur kalmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında karda mahsur kalmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında balkonda mahsur kalmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde mahsur kalmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak zenginliğe kavuşulacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binada mahsur kalmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir