AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir odada mahsur kalmak

Kahve falında bir odada mahsur kalmak

Kahve falında bir odada mahsur kalmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret eder.

Kahve falında bir odada mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Kahve falında odada mahsur kalmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir odada mahsur kalmak dertlerinin dermanını bulacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemide mahsur kalmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında dağda mahsur kalmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına alamet eder.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bir yerde mahsur kalmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında adada mahsur kalmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir