AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda leylek görmek

Kahve falında çatıda leylek görmek

Kahve falında çatıda leylek görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıda leylek gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında evin çatısında leylek görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıda leylek görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş leylek görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet eder.

Kahve falında sürüyle leylek görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında leylek beslemek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında gece leylek görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde leylek görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah leylek görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir