AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece leylek görmek

Kahve falında gece leylek görmek

Kahve falında gece leylek görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gece leylek gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Kahve falında gece leylek görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah leylek görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta leylek görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulur.

Kahve falında havada leylek görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında leyleğin öldüğünü görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında havada uçan leylek görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş leylek görmek dinde olgunlaşacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde leylek görmek ün sahibi olacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir