AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah leylek görmek

Kahve falında siyah leylek görmek

Kahve falında siyah leylek görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, güzel huylarını terk edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında siyah leylek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Kahve falında siyah leylek görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında hacı leylek görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde leylek görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında leylekler görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde leylek görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman leylek görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında leylek uçarken görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir