AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısında dolaşmak

Kahve falında evin çatısında dolaşmak

Kahve falında evin çatısında dolaşmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında dolaşmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Kahve falında evin çatısında dolaşmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıda dolaşmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına inanılır.

Kahve falında evin odalarını dolaşmak ruhen güzelleşeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Kahve falında evin çatısını yenilemek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin çatısını yanarken görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin çatısını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir