AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı yapıldığını görmek

Kahve falında çatı yapıldığını görmek

Kahve falında çatı yapıldığını görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere alamet etmektedir.

Kahve falında çatı yapıldığını gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Kahve falında çatı yapıldığını görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında evin çatısının yapıldığını görmek takdir toplayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında çatıştığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulur.

Kahve falında yanan çatı görmek kısmetinin artacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında akan çatı görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmaya girmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında çatışmada adam öldürmek işlerin düze çıkarılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir