AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı sökmek

Kahve falında çatı sökmek

Kahve falında çatı sökmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, birçok ortaklık kurulacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatı sökmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında çatıyı sökmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında evin çatısını sökmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çatı sökmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kendi dişini sökmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarını sökmek düşmanlarını bile affedeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına inanılır.

Kahve falında patates sökmek daha fazla gelir elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumaş sökmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında odun sökmek hasta olanlar için şifa bulmaya, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir