AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıyı sökmek

Kahve falında çatıyı sökmek

Kahve falında çatıyı sökmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, yüksek bir makama geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıyı sökmek gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Kahve falında evin çatısını sökmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatı sökmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çatıyı sökmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına inanılır.

Kahve falında örgü sökmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı sökmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, maddi çıkmazların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek başarılarının kalıcı olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havuç sökmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örgüyü geri sökmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir