AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun sökmek

Kahve falında odun sökmek

Kahve falında odun sökmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kısmetinin açılacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun sökmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Kahve falında odun sökmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişimi sökmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kazak sökmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates sökmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin kalbini sökmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tekerlek sökmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise sökmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiviyi sökmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir