AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çatal batırmak

Kahve falında birine çatal batırmak

Kahve falında birine çatal batırmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sevdiği insanların olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birine çatal batırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında birine çatal batırmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında çatal batırmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın batışını görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, şöhretli biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında şiş batırmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin batışını görmek verimin kaçacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gün batımı izlemek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasına iğne batırmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında güneş batışını görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir