AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak batırmak

Kahve falında bıçak batırmak

Kahve falında bıçak batırmak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak batırmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında birine bıçak batırmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine bıçak batırmak kul hakkına girmeyeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak batırmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çatal batırmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında koluna iğne batırmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında batıya doğru namaz kılmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine şiş batırmak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin batıdan doğduğunu görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir