AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaflı bayan görmek

Kahve falında çarşaflı bayan görmek

Kahve falında çarşaflı bayan görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, boş yere korku duyulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında çarşaflı bayan gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Kahve falında çarşaflı bayan görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında çarşaflı bayanlar görmek sorunların bu sayede aşılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı bayan görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni çarşaf almak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında lekeli çarşaf görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında çarşaflı olduğunu görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf yemek rakipsiz hale geleceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir