AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli çarşaf görmek

Kahve falında lekeli çarşaf görmek

Kahve falında lekeli çarşaf görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli çarşaf gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Kahve falında lekeli çarşaf görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, karlı çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kara leke görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalet eder.

Kahve falında nar lekesi görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, zorluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağ lekesi görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında siyah lekeler görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde lekeler görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir