AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaflı olduğunu görmek

Kahve falında çarşaflı olduğunu görmek

Kahve falında çarşaflı olduğunu görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kafasına göre birini bulacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşaflı olduğunu gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kara çarşaflı insan görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak çarşafı sermek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işarettir.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çarşafta kan görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mor çarşaf görmek işlerin çok iyiye gideceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğümlü çarşaf görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir