AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni çarşaf almak

Kahve falında yeni çarşaf almak

Kahve falında yeni çarşaf almak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, işinde uzmanlaşacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni çarşaf almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında yeni çarşaf almak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında yeni çarşaf görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, işlerin sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına yorulur.

Kahve falında balkona çarşaf asmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı insan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi beyaz çarşaf görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir