AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf yemek

Kahve falında çarşaf yemek

Kahve falında çarşaf yemek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, aileden ayrı kalınacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yol yordam öğretileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yeni kapılar açılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf yemek gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Kahve falında çarşaf yemek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek bol kazançlı günler geçireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çarşaflı kadın görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi açıdan nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf temizlemek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına inanılır.

Kahve falında yatak çarşafı katlamak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini çarşaflı görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında kara çarşaf görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir