AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaflı bayanlar görmek

Kahve falında çarşaflı bayanlar görmek

Kahve falında çarşaflı bayanlar görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çarşaflı bayanlar gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çarşaflı bayan görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı bayan görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşaflı bayanlar görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaflı kadın görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli çarşaf görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında mor çarşaf görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara çarşaf giymiş erkek görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir