AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini astığını görmek

Kahve falında kendini astığını görmek

Kahve falında kendini astığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, günah işlemekten korunacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret eder.

Kahve falında kendini astığını gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek zor zamanlar geçireceğine, hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının perde astığını görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorap astığını görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde astığını görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kendini astığını görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir