AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kendini astığını görmek

Kahve falında eşinin kendini astığını görmek

Kahve falında eşinin kendini astığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, bolluk ve bereket geçireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında eşinin kendini astığını gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında eşinin kendini astığını görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayırlı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında birini kendini astığını görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin kendini astığını görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir