AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta ve ayakkabı görmek

Kahve falında çanta ve ayakkabı görmek

Kahve falında çanta ve ayakkabı görmek ona göre davranacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ömür boyu başarılı olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun şans olacağına, kazancının da azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çanta ve ayakkabı gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı çanta almak esenliğe ve feraha kavuşacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek işlerin sürekli artacağına, tövbe etmeye tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı ve çanta kaybetmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çanta almak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir