AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı çanta almak

Kahve falında ayakkabı çanta almak

Kahve falında ayakkabı çanta almak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı çanta almak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek kendisini iyi hissedeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta ve ayakkabı görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çanta almak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çanta görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı ve çanta almak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek kötü gününü de paylaşacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir