AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işarettir.

Kahve falında çanta ayakkabı görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, günahkâr olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı ve çanta almak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çanta kaybetmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, yaşamdan istediklerini alacağına işarettir.

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çanta almak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir