AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı ve çanta almak

Kahve falında ayakkabı ve çanta almak

Kahve falında ayakkabı ve çanta almak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı ve çanta almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında çanta ve ayakkabı görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalettir.

Kahve falında ayakkabı çanta almak hayır getirecek yollara girileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı ve çanta görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta ayakkabı görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir