AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı görmek

Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı görmek

Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı gördüyseniz:

  • Her şey yapılabilir şeklindeki olumlu yaklaşımlarınız, kötümser kişilerin cesaretlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı görmek amaçlarını yerine getireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çanta kaybetmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı ve çanta görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek variyetini çoğaltacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işarettir.

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek mal ve mülk sahibi olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine inanılır.

Kahve falında çanta ve ayakkabı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir