AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek kazancının iki kat artacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, türlü musibetlere uğrayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çanta dolusu dolar görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kulluk derecesinin artmasına inanılır.

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para dolusu çanta görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta dolusu para almak aşama kaydedeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta dolusu altın görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çanta dolusu para çalmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir