AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek mali gücünü yitireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Kahve falında yeni alınmış çanta görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir çanta görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına delalettir.

Kahve falında yeni kol çantası almak kurulu düzeni olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir çanta almak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında yeni çanta takmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, borçlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında yeni siyah çanta görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir