AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Kahve falında ayakkabı ve çanta kaybetmek keyfinin yerine geleceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta kaybetmek sonra bulmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında mavi çanta kaybetmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çanta kaybetmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında çanta kaybetmek ve sonra bulmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında çanta kaybetmek ve aramak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta cüzdan kaybetmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, güçten düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir