AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapsız bıçak görmek

Kahve falında sapsız bıçak görmek

Kahve falında sapsız bıçak görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, bereketli günler geçirileceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sapsız bıçak gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Kahve falında bıçak sapı görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sapsız bıçak görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalettir.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saplanmış bıçak görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir